Forensic accounting and its position within anti-fraud curriculum at the University of Economics in Bratislava - Tumpach, Miloš, 1970-
Veľké zmeny v učebných plánoch, zvlášť v účtovníctve, na Ekonomickej univerzite v Bratislave. História zmien v účtovníctve a audítorstve. Právnické účtovníctvo ako špecializácia pre profesionálnych účtovníkov v rozličných oblastiach pôsobenia.