Vplyv fiškálnej a monetárnej politiky na ekonomiku SR - Gábik, Rastislav
Analýza vplyvu nástrojov fiškálnej a monetárnej politiky a správanie hlavných makroekonomických veličín v ekonomike Slovenskej republiky. Mundell - Flemingov model. Vplyv fiškálnej a monetárnej politiky na HDP. Účinky a aplikácia modelu na ekonomiku SR.