Teritoriálna dynamika poznatkov - Rehák, Štefan, 1974-
Poznatková dynamika a chápanie poznatkov. Teritoriálna dynamika poznatkov (TKD) a dimenzie. Typy regiónov. Proximity/distance learning. Mobilita vs. ukotvenie. Informačné siete a sektor informačnej bezpečnosti. Regionálne inovačné bariéry.