Možnosti využitia internetu v marketingovej komunikácii - Juriková, Benita, 1973-
Príspevok charakterizuje jeden z prvách e-komunikačných nástrojov používaných v marketingovej komunikácii - internet. Na jeho charakteristiku autorka používa výsledky získané v prieskume.