Programové rozpočtovanie a jeho význam v rozpočtovej praxi územnej samosprávy - Kozovský, Dušan
Tvorba programového rozpočtu a obsah vytvorenia programovej štruktúry v oblasti činnosti územnej samosprávy. Výhody a význam rozhodovacieho procesu s príkladmi aplikácie. Prínosy programového rozpočtovania pre zvýšenie kvality fungovania samosprávy. Úloha Ministerstva financií SR a Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS). Príklady z praxe krajín OECD.