Analýza bonus certifikátov - Kundríková, Zuzana
Bonus certifikáty sú investičné certifikáty, moderných štruktúrovaných produktov určených pre individuálnych investorov, ktorých výnos sa viaže na výnos podkladového aktíva. Funkcie zisku pre tento typ certifikátu. Alternatívna investičná príležitosť, splatnosť certifikátu, vopred definovaný zisk profilu.