Psychologické aspekty komunikácie so spotrebiteľom - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Pohľad na niektoré procesy spotrebiteľského správania, z oblasti psychológie vnímania, vnímania rizika a učenia pri spotrebiteľskom rozhodovaní.