[<The> Banker's handbook on credit risk. Implementing Basel II.] - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Recenzia na predmetnú publikáciu renomovaných a medzinárodne uznávaných autorov, dlhodobo sa zaoberajúcich základnými i špecifickými otázkami teórie a praxe v oblasti risk manažmentu. Príklady vzniku a existencie finančného rizika a návodov na ich riešenie prostredníctvom využitia softwaru v intenciách princípov Bazilejskej dohody II.