Komunikačné toky v nadnárodných spoločnostiach - Mečiar, Tomáš
Charakter komunikačných tokov v nadnárodnej multinacionálnej spoločnosti. Dôležitosť prepojenia komunikačných tokov s organizačnou štruktúrou v nadnárodnej spoločnosti. Dôležitosť akceptácie kultúrnych rozdielov a odlišností, ktoré modifikujú komunikačný proces v nadnárodných spoločnostiach.