Analýza záujmu o využívanie inovácií malými a strednými podnikmi - Stričík, Michal, 1969-
Dotazníkový prieskum s názvom Inovačné aktivity malých a stredných podnikov, ktorého sa zúčastnilo 131 malých a stredných podnikov z Košického a Prešovského kraja. Prieskum sa uskutočnil začiatkom r. 2009. Zhrnutie výsledkov prieskumu.