Efektívne využívanie komunikačných nástrojov v marketingovej praxi podnikov - Sciranka, Ján
Základ marketingovej komunikácie v podnikovom prostredí a implementácia komunikačných nástrojov. Prezentácia a vlastnosti produktov a ich schopnosť uspokojiť potreby zákazníkov. Efektivita marketingovej komunikácie prostredníctvom predajného efektu. Marketingová komunikácia a súčasný stav v ekonomickom prostredí.