Komunikácia hodnoty spotrebiteľovi - Kintler, Jakub, 1979-
Komunikácia hodnoty spotrebiteľovi je zameraná na prezentáciu odlišnosti produktu od výrobkov a služieb poskytovaných konkurenciou. Príspevok poukazuje na jednotlivé faktory, ktoré ovplyvňujú celkovú očakávanú hodnotu produktu vnímanú spotrebiteľom.