Dopad plynovej krízy na bilaterálne vzťahy Ruska a Slovenska - Svoreňová, Soňa
Vývoj slovensko-ruských vzťahov od roku 1993. Rusko-slovenské vzťahy na hospodárskej úrovni. Chronológia plynovej krízy. Otázka diverzifikácie dodávateľov zdrojov energie.