Summary evaluation of the development potential in the Danube area - Tvrdoň, Jozef
Proces zhromažďovania údajov pre súhrnné hodnotenie vývojového potenciálu v Dunajskom regióne. Metodológia, technické požiadavky. Slovenská časť vzorky. Súhrnné hodnotenie celého Dunajského regiónu. Poster z medzinárodnej konferencie.