Výhrady Slovenskej republiky k medzinárodným zmluvám - Mrázová, Ivana
Výhrady Slovenskej republiky voči postupu pri riešení sporov. Výhrady voči mechanizmu výkonu ľudských práv. Výhrady k ustanoveniam o účasti štátov. Výhrady voči koloniálnym ustanoveniam. Aktuálne námietky proti výhradám uplatnené Slovenskou republikou.