Meranie seigniorage v SR v rokoch 1996 – 2002 - Gábik, Rastislav
Kvantifikácia príjmov centrálnej banky zo seigniorage. Vzhľadom k dostupnosti údajov boli analyzované roky 1996 až 2002. Fiškálny seigniorage, celkový seigniorage, seigniorage ako náklady obetovaných príležitostí, celkový seigniorage - definovanie.