Hrozby v oblasti informačnej bezpečnosti a bezpečnostná politika podniku - Juriková, Benita, 1973-
Bezpečnostná politika informačných technológií v organizáciách pôsobiacich v SR. Strategické riešenia hrozieb podniku v oblasti bezpečnosti informačných technológií. Neautorizovaný prístup do informačného systému a úmyselné poškodzovanie. Informačná bezpečnosť a schopnosť zachovať mieru rizika.