Spolupráca Slovenskej republiky s Ruskou federáciou v oblasti energetiky - Greššová, Mária
Otázka energetickej bezpečnosti. Energetická charakteristika Ruska. Vzájomné vzťahy Ruska a Európskej únie v oblasti energetiky. Postavenie Slovenskej republiky na európskom trhu s ropou a jej vzťahy s Ruskom. Potreba diverzifikácie dodávateľov zdrojov energie.