Priame zahraničné investície v cestovnom ruchu na Slovensku - Mišúnová, Ema
Cestovný ruch na Slovensku, špecifické znaky a rozhodovanie zahraničných investorov vstúpiť na slovenský cestovný trh. Komerčné podmienky cestovného ruchu. Dôvody a ciele podnikania v tomto sektore. Objasnenie problematiky nedostatočného vstupu zahraničných investícií a hlavné príčiny tohto stavu.