<The> impact of financial crises on the real economy - Bikár, Miloš, 1973-
Príčiny krízy finančného systému. Mikroekonomické príčiny. Globálna finančná kríza. Rekapitalizácia finančného systému. Vplyvy reálnej ekonomiky: od vzostupu ku krachu. Oživenie ekonomiky.