Podmienky vstupu zahraničného kapitálu do regiónov v ekonomike Slovesnska - Tvrdoň, Jozef
Podmienky vstupu priamych zahraničných investícií do ekonomiky Slovenska. Význam a motívy investorov alokovať investície v zahraničí. Štruktúra investorov a regionálne rozmiestnenie v ekonomike Slovenska. Zhodnotenie poskytnutých investičných stimulov v Slovenskej republike za obdobie 2001-2007.