Vývoj cenových indexov práce v podmienkach finančnej krízy v Slovenskej republike - Kintler, Jakub, 1979-
Analýza vývoja ceny práce v pomere k rastu produktivity práce. Uvedené porovnanie bolo uskutočnené na základe vývoja hrubej mzdy v jednotlivých rokoch resp. obdobiach v komparácii s rastom produktivity práce za rovnaké obdobie. Súčasťou predkladanej práce je aj načrtnutie vývoja v skúmanej oblasti v roku 2009. Porovnanie bolo uskutočnené na základe indexov cien práce a indexov produktivity práce vzhľadom na predchádzajúce obdobie.