Implementácia menovej politiky ECB a jej vplyv na európsky peňažný trh z pohľadu praxe - Kochanová, Miroslava
Operačný rámec menovej politiky Európskej centrálnej banky a stabilizácia jednodňovej úrokovej sadzby (Eonia) pre hlavné refinančné operácie. Riadenie likvidity bankového sektora. Depozitné sadzby versus Overnight index swap. Rozpätie úrokových sadzieb peňažného trhu. Vplyv finančnej krízy na menovo-politické rozhodnutia.