Bringing business closer to students - Roby, Zuzana
Simulácie manažmentu obchodu v rámci štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Využitie teoretických vedomostí študentov pri praktizovaní "skutočného obchodu" s využitím počítačových programov. Simulácie prebiehali na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave. Úlohy, ktoré mali študenti v každom kole simulácií. Tímy študentov pri realizácii simulácií.