Vývoj teoreticko – metodologických prístupov k skúmaniu medzinárodných migračných procesov - Liďák, Ján
Usporiadanie teoretických informácií a metodologické súvislosti a tiež objavujúce sa isté pravidelnosti v procesoch medzinárodnej migrácie obyvateľstva. Neoklasické teoretické prístupy.