Globální finanční krize a nové uspořádaní světových mocností - Čurlejová, Libuša
Vývoj geopoliticko-ekonomických pomerov na pozadí globálnej finančnej krízy a nové vynárajúce sa svetové mocnosti, ktoré môžu oslabiť výsadné postavenie americkej ekonomiky vo svete a postavenie dolára v medzinárodnom menovom systéme.