Znalostne intenzívne služby podnikom (KIBS) - cesta z fragmentovanosti inovačných systémov metropolitných regiónov? - Rehák, Štefan, 1974-
Znalostne intenzívne služby podnikom ako efektívny akcelerátor difúzie nových znalostí v regiónoch. Prehľad štatistiky znalostne intenzívnych služieb podnikom v regiónoch Európskej únie. Špecifické bariéry regionálnych inovačných systémov v transformovaných ekonomikách. Úloha KIBS v metropolitných inovačných systémoch transformovaných ekonomík.