Communications contextuelles - Povchanič, Štefan
Odraz kultúry v komunikácii. Miesto kontextu v interkultúrnej komunikácii. Konflikty a nedorozumenia v komunikácii. Prispôsobenie sa kontextuálnej úrovni druhého.