Efficacité de la communication scientifique - Rizeková, Iveta, 1961-
Charakteristika pojmov vedecká komunikácia a profesionálna komunikácia. Odlišnosti medzi pojmami. Manažérska komunikácia. Formálna a neformálna komunikácia. Účinnosť vedeckej komunikácie. Špeciálna téma vo vyučovaní cudzieho jazyka.