Mestá a obce v čase hospodárskej krízy - Kozovský, Dušan
Nevyhnutná účasť miest a obcí na riešení dopadov hospodárskej krízy, ktorá negatívne ovplyvňuje ich sociálno-ekonomický rozvoj, ako aj celkovú kvalitu života obyvateľov vôbec. Základné prejavy hospodárskej krízy na miestnej úrovni. Legislatívne zmeny v oblasti rozpočtových pravidiel. Ďalšie opatrenia na zmiernenie dopadov hospodárskej a finančnej krízy na mestá a obce.