Finančno-ekonomická analýza obce - vybrané aspekty - Kozovský, Dušan
Analýza činnosti obce. Prepočtové a podielové ukazovatele(indikátory) finančno-ekonomickej analýzy obce - príklady. Analýza možných rizík v súvislosti s tvorbou, zostavovaním a hodnotením rozpočtu obce. Finančná a nefinančná analýza obce pri posudzovaní úverového rizika.