Inovácie ako nástroj rozvoja podnikov - Chorváthová, Daniela
Inovácie na Slovensku a v iných krajinách. Národný inovačný systém. Vplyvy a určujúce faktory vývoja inovácií. Implementácia inovácií. Inovácie výrobkov, služieb a procesov. Inovácie podnikateľského systému.