Otvorené inovácie v MSP : komplemetarita faktorov erudovanosti uzavretej inovácie - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Inovácie a otvorenie inovačného procesu. Faktory erózie uzavretých inovácií. Otvorený podnikateľský model. Efektívnosť otvorených inovácií v MSP v sektore informačných technológií na Slovensku na základe skúmania faktorov erudovanosti uzavretej inovácie v daných podnikoch, ako aj vzťahu ich komplementarity. Empirický model.