Význam manažérskeho reportingu v podnikovom controllingu - Foltínová, Alžbeta
Rozdielne prístupy k definícii pojmu reporting. Účel zostavenia manažérskeho reportu. Druh manažérskeho reportu. Obsah manažérskeho reportu. Členenie podnikovohospodárskych ukazovateľov. Forma manažérskeho reportu. Odosielateľ a príjemca manažérskeho reportu.