Zvyšovanie konkurencieschopnosti podnikov - Romanová, Daniela, 1984-
Dokonalá konkurencia. Nedokonalá konkurencia a jej formy: monopol, oligopol, monopolistická konkurencia. Konkurencieschopnosť vybraného podniku.