Konkurz a reštrukturalizácia ako súčasť ekonomiky - Molčanyiová, Slávka
Príčiny vstupu podnikov do konkurzu alebo reštrukturalizácie. Platná právna úprava a poukázanie na jej dôležitosť. Vývoj v počtoch konkurzov a reštrukturalizácií na Slovensku.