Financovanie inovačných aktivít malých a stredných podnikov - Stričík, Michal, 1969-
Vyhodnotenie časti dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bola analýza súčasného stavu malých a stredných podnikov hlavne pri zavádzaní a uskutočňovaní inovácií či už produktu/výrobku alebo technológie. Cieľom príspevku je aj zhodnotenie plánov o budúcich investíciách, zavádzaní inovačných aktivít a možnostiach financovania inovácií pre podniky.