Zhodnotenie finančnej situácie poisťovne DONAU Versicherungs AG Vienna Insurance Group v období rokov 2003-2007 - Lukáč, Miroslav
Charakteristika DONAU Versicherungs AG Vienna Insurance Group. Analýza základných ukazovateľov - výkonové ukazovatele, analýza súvahy a výkazu ziskov a strát, analýza likvidity, rentability, investičnej činnosti.