Inovácie v malých a stredných podnikoch Košického samosprávneho kraja - Bačová, Monika
Autorka poukazuje ako podniky v Košickom samosprávnom kraji vnímajú inováciu - či už realizovali nejaké inovácie, a ak áno, tak akým spôsobom ich financovali. Príspevok je rozdelený do troch kapitol.