Mobilita a migrácia ako faktor zvyšovania konkurencieschopnosti EÚ - Dováľová, Gabriela, 1982-
Globalizácia, otváranie pracovných trhov a pohyb pracovnej sily. Faktory vývoja mobility a migrácie. Vplyv vybraných faktorov na konkurencieschopnosť Európskej únie.