K problematike vybraných nástrojov politiky ochrany hospodárskej súťaže v Európskej únii (dohody obmedzujúce súťaž a zneužívanie dominantného postavenia) - Tokárová, Mária
Dohody obmedzujúce hospodársku súťaž. Dohody medzi podnikateľmi. Zosúladené postupy. Formy porušenia zákazu dohôd obmedzujúcich súťaž. Zneužívanie dominantného postavenia. Relevantný trh. Formy zneužívania dominantného postavenia na trhu. Vzťah medzi úpravou dohôd obmedzujúcich súťaž a zneužívaním dominantného postavenia.