Využitie počítačovej grafiky vo výučbe grafov funkcií - Slaninka, František, 1973-
Tvorba a opis špecifických softvérových prostriedkov, podporujúcich vyučovanie grafov funkcií. Počítačová grafika ako nástroj vyučovania matematiky. Graf funkcie a jeho význam. Voľba a úloha pomôcok pri tvorbe počítačovej grafiky.