New Palgrave dictionary of economics online (on-line), obnova predplatného na jeden rok, neobmedzený prístup, [2015]
Online ekonomický slovník obsahuje plné texty 8 zväzkov tlačenej verzie slovníka, 4x do roka aktualizovaný o nové termíny, ekonomické termíny tematicky usporiadané podľa klasifikácie JEL