Vplyv cyklického vývoja ekonomiky na štátny rozpočet - Karabínoš, Stanislav
Hospodárenie krajiny v závislosti od fázy ekonomického cyklu, v ktorom sa práve nachádza. Výdavková časť štátneho rozpočtu, ktorá ovplyvňuje výsledný deficit. Negatíva, ktoré prinášajú nadmerné štátne výdavky. Hospodársky rast v podmienkach dlhu ako dôsledku akumulácie deficitov.