Analýza štruktúry slovenskej ekonomiky prostredníctvom systému input-output tabuliek - Rumpelová, Daniela, 1982-
Štruktúrna analýza slovenskej ekonomiky a identifikácia kľúčových odvetví, ktoré ovplyvňujú a v najbližších rokoch majú tendenciu naďalej ovplyvňovať ekonomickú výkonnosť Slovenska. Analýza uskutočnená pomocou input-output tabuliek, ktoré sú vykázané za roky 2000 a 2005. Efekty konečného dopytu. Multiplikátor pridanej hodnoty. Dovozný multiplikátor. Multiplikátor zamestnanosti.