Štruktúrne súvislosti ekonomickej recesie v SR - Fifeková, Elena
Príčiny hospodárskeho poklesu a rastové možnosti exportne orientovaných odvetví priemyselnej výroby SR. Účinnosť hodpodársko-politických opatrení zameraných na elimináciu negatívnych dopadov hospodárskej krízy v súčasnom období.