Kríza teoretického hospodárskeho poznania - Choluj, Vladimír
Tradičná cesta rastovej expanzie hospodárstva je z hľadiska budúcnosti neudržateľná. Genéza osnovy problémov poznania hospodárskej oblasti. Jednotlivé prejavy problémovosti v teoretickom poznaní hospodárstva.