Hospodárska politika v procese stabilizácie cyklického vývoja ekonomiky - Blašková, Mária
Poňatie hospodárskej politiky. Postavenie a úloha riadiacich orgánov štátu. Podmienky úspešnej realizácie hospodárskej politiky. Možnosti hospodárskej politiky pre ovplyvňovanie cyklického vývoja ekonomiky.