Daňová konkurencia v krajinách EÚ a OECD - Luchava, Ján
Problematika daňovej konkurencie a daňovej harmonizácie v krajinách Európskej únie a OECD. Priemerné miery zdanenia príjmov právnických osôb v krajinách EÚ a OECD za obdobie rokov 2000-2008. Daňové zaťaženie vo vybraných krajinách za rok 2008. Potreba väčšej regulácie a boj proti daňovým rajom.