Aktuálne problémy slovenského trhu práce - Pongráczová, Eva, 1971-
Charakteristika trhu práce v Slovenskej republike. Najväčšie štrukturálne problémy trhu práce v SR. Počet nezamestnaných podľa dĺžky trvania nezamestnanosti (1998-2008). Nové nástroje aktívnej politiky trhu práce.